Den første Yoga og Velvære reise til Italia, Mai 2017

Hei!

Helt siden jeg fant Fattoria Ma'Falda på Google i 2010, og besøkte det for første gang alene i 2011, så har det vært en drøm om å lage en yoga og velvære reise hit.
Mine første steg på gårdsplassen fylte meg med så utrolig sterke følelser, akkurat som jeg hørte til der. Veldig rørende!  Og gjestfriheten, duftene, de harmoniske dyrene, naturen, maten og ikke minst stillheten......sukk! Jeg har ikke ord for hvor godt det er å komme dit. Her finner iallefall jeg ro helt inn i sjela mi.

Fra drøm til virkelighet skulle ta noen år, men høsten 2016 kunne jeg endelig ta den studieturen jeg hadde ønsket så lenge. Helt alene igjen, dro jeg ned med sommerfugler i magen. Ut på tur i leiebil i den frenetiske trafikken rundt storbyene, men så lenge jeg hadde yogapusten med meg, så gikk det så utrolig bra.
Denne deilige uken kjørte jeg rundt og besøkte forskjellige steder, smakte på god mat, møtte vakre mennesker, lyttet henrykt til et herlig språk, ble skjemt bort på alle måter på Fattoria Ma'Falda av vertskapet, og nøt stillheten på gården - jeg rett og slett nøt hvert sekund av denne studieturen.

Så i mai 2017 var min første gruppetur til dette vakre stedet i Italia's grønne hjerte, Umbria.

Og ifølge 7 deltakere, så var alt over alle forventninger, og de storkoste seg med yoga, turer i det fri, kjempegod italiensk mat og vin, den gode samtalen, latteren, menneskene, utflukter til pittoreske små byer og ikke minst et vertskap som ikke visste hva godt de kunne gjøre for hver enkelt av oss.


31. mai tar jeg med meg en ny gruppe. Det skal bli så godt å få en pause fra vår hektiske hverdag her hjemme og komme tilbake til Umbria, hvor tiden liksom har stoppet opp litt. For de som bor i dette fylket, ønsker ikke den travle livsstilen som ellers finnes rundt i Italia, de ønsker å beholde Det Gode Liv!

Og drømmen er å flytte hit en dag! Huset har jeg funnet, eller rettere sagt - det fant meg! Tiden vil vise når det blir.

Benvenuto in Italia