GongBad


23. januar kl. 1800-1930 - Nymåne

Gongen rommer alle lyder i universet

Du bader i vibrasjonene fra gongens fantastiske lyder - dette er virkelig massasje for kroppens celler.

Gongen hjelper deg å ta bort det som begrenser deg, som redsler og dine fysiske, emosjonelle og mentale spenninger, slik at du lettere kan starte å gå i en annen retning. Målet er å bringe deg til en dyp meditativ/rolig tilstand, slik at kroppens egne helbredende egenskaper kan tre i kraft. Gongens lyder og vibrasjoner kan ikke beskrives, de må oppleves! Våre opplevelser av gongen er like unik som hver enkelt av oss er unike. Tillat deg selv å gi slipp på kontrollen og prøv å flyte med i gongens magiske vibrasjoner ved hjelp av av din egen pust og tilstedeværelse.

Vi starter med pust og enkle yogaøvelser, for å forberede kropp og sinn på å nå en tilstand av avslappet tilstedeværelse, gjennom å slippe taket i fysiske og psykiske spenninger. Deretter blir det en dyp hvile hvor du ligger å tar imot lyder fra syngebolle, gongens kraftige vibrasjoner og Koshiklokkenes deilige klang.

Gong passer for alle!

TIDER & PRIS


NYMÅNE:

* 23. januar kl. 1900 - 2030 - Nymåne fredag
* 23. februar kl. 1800 - 1930
* 23. april kl. 2000 - 2130
* 21. juni kl. 1900 - 2030

FULLMÅNE:

* 09. februar kl. 1800 - 1930
* 08. mars kl. 1800 - 1930 - Fullmåne mandag
* 08. april kl. 1800 - 1930
* 07. mai kl. 2000 - 2130
* 05. juni kl. 1800 - 1930

Kr. 200
Varighet 90 min

Deilig Yogite serveres etterpå. Tid for ro og mulighet til å dele opplevelser.

Har du lyst å ta med deg venner for PRIVAT GongBad, ta kontakt for et tilbud.
Min. antall 5 - Max. antall 14

Meld deg på

GongBad - Nymåne og Fullmåne
Nymåne – en oppbyggende fase
I nymånefasen vokser månen og det er som om månen «puster inn». Alt du gjør for å bygge deg opp, ta til deg næring for å styrke deg skal ha sterkere effekt i nymånefasen enn ellers. Bruk denne tiden til å pleie deg selv, planlegg og ta det ellers med ro.

Det sies at sår gror langsommere i nymånefasen, og at vi legger mer på oss i denne perioden fordi kroppen tar til seg mer næring. Ved nymåne er det også fint å pleie huden med gode kremer som trekker inn i huden. Alt man sår av vekster som skal vokse oppover er gunstig å så i nymånefasen.

– Dyr foretrekker gress som er slått ved voksende nymåne. Da vokser gresset fortere igjen og det gir mer næringsrikt gress. I gamle dager visste folk at hvis man høstet gresset ved nymåne, så ville gresset vokse opp og bli sterkt og bra til året etter, sier Rita. På samme måte er det med håret vårt. Hvis du vil at håret skal vokse seg tykkere og sterkere, er det lurt å klippe det ved nymåne.

Fullmåne – en inspirasjonsdag
Den dagen som fleste merker at de blir påvirket av månen er fullmånedagen. Denne dagen er månekreftene på sitt sterkeste. Mange er urolige og sover dårlig da. Noen hevder de får mer energi eller blir oppspilte og rastløse ved fullmåne, andre blir sinte eller mer nedstemte.

Fullmånen gir deg tilgang til kreftene i den naturlige verden når de er på sitt høyeste, og gir deg mulighet til å komme i kontakt med dine egne dypeste kilder til inspirasjon og intuisjon. Den kan også avdekke følelser, og selv om de kan være vanskelig innimellom, gir det styrke å erkjenne og akseptere følelsene. Bruk gjerne fullmånedagen til å tenke på alt du har fullbyrdet og tilfredsstilt i livet ditt. Det er fint å feire kjærlighet og forhold når det er fullmåne, eller feire sammen med venner og gratulerer hverandres prestasjoner og skåle for suksess.

– Ved fullmåne er det alltid bra å høste ting. Bak brød når månen er nær fullmåne, for da hever brødet bedre.

Kilde: www.mittmedium.no