FATTORIA MA’ FALDA


 

FATTORIA MA’ FALDA – Gjestfrihet!
www.fattoriamafalda.com

   

Fattoria Ma ‘Falda er en familiedrevet gård, som ligger i Umbria, halvveis mellom Todi og Orvieto, i sentrum av et område av stor kulturell og naturskjønne interesse, ikke langt fra Perugia, Assisi og Spoleto, lett tilgjengelig fra Roma, Siena og Firenze.

Fattoria Ma ‘Falda er et ideelt hvilested for de som ønsker å roe ned og slappe av i rolige landsbygda akkompagnert av rytmen av gårdsarbeid og skjønnheten i naturen rundt.

Våningshuset har 5 leiligheter for til sammen 20 senger. Rommene er fint restaurert og innredet med smak og enkelhet. Hver leilighet har egen privat inngang, oppvarming og vedovn eller peis, er utstyrt med ett eller flere soverom, bad, stue med fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, komfyr og 4 brennere å lage mat med bekvemmelighet.
Fra hvert hus får du tilgang til egen terrasse med en vakker utsikt over landskapet i Umbria.

Det er en stor plen å legge seg ned eller spille fritt på. Og en park med mange blomster og frukt. Det er skog og mark for å lage fine turer og puste luften av de umbriske åsene. Og vi har ulike husdyr.

Til alle våre gjester tilbyr vi en omvisning på gården for å lære om dyrene og produksjonsvirksomhet vår. Vi følger deg til oppdagelsen av nye fødsler, melking, meieri, planter og trær.

For å gjøre oppholdet så hyggelig som mulig, er vi tilgjengelige med all nødvendig informasjon, finne løsninger på utflukter m.m. Og vi tilbyr også våre del’orto produkter, meieri og vår hjemmelagde brød.

Små og store, elskere av det gode liv, selv med sine dyrevenner er velkomne her.