KUNDALINI YOGA


 

KUNDALINI YOGA

Kundalini Yoga

KUNDALINI YOGA

Yoga handler om å skape union mellom den begrensende bevisstheten (pålagte mønster/begrensninger) og ubegrenset bevissthet = Den vi er!

Kundalini Yoga er også kalt «yogaen for bevissthet», fordi det fokuseres på å bli mer bevisst vår relasjon til oss selv, menneskene rundt oss og til verden.

I vår tid blir vi alle stilt overfor et enorm press når det gjelder arbeid, hjem og personlige forhold. Vi har en overveldende mengde valgmuligheter, som i seg selv kan virke spennende, men samtidig mates vi med like overveldende mengde informasjon gjennom PC, mobiler, TV m.m.
All denne stimulien påvirker sinnet vårt og vår evne til å fungere på vårt aller beste.
Stadig flere føler seg sliten, utmattet, nedstemt, deprimert, har smerter i kroppen, svekket immunforsvar m.m.

Det er mulig å skape balanse i dette kaoset. 

Gjennom Kundalini Yogaens dynamiske øvelser, pusteteknikker, mudra(fingertrykk), mantra og meditasjoner vil vi hjelpe kroppen å gi slipp på spenninger, fjerne «gammel historie» som blokkerer energiflyten i vårt energisenter(Chakra) og ta kontroll over tankekaos.
Et rolig sinn er helt nødvendig for å klare lytte til sin indre stemme, der inne hvor vår visdom og egne svar ligger.

Dette er en treningsformen som passer alle, uansett alder og fysiske utgangspunkt, og det kreves ingenforkunnskaper for å kunne delta. Øvelser kan til og med gjøres fra stol.

I Kundalini Yoga handler det ikke om å prestere, men rett og slett bare lære å være tilstede for deg selv her og nå – i øyeblikket.

Medisinsk Yoga/MediYoga har sinn opprinnelse fra Kundalini Yoga.

Min oppgave som yogalærer er å utfordre deg, slik at du kan oppnå endring/bevegelse i en ny retning.
Jeg skal være en venn for sjelen din og et sandpapir for Egoet ditt!